Чудове місце для організації бізнес-зустрічей

ЧУДОВЕ МІСЦЕ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ БІЗНЕС-ЗУСТРІЧЕЙ

Готельно-ресторанний комплекс Vele-rosse запрошує жителів та гостей Одеси скористатися послугами конференц-центрів для організації урочистостей, проведення масштабних зустрічей та приватних переговорів. Кожен зал обладнаний всією необхідною відео- та аудіотехнікою і передбачає різні варіанти розсадження гостей, що гарантує успішне проведення заходів.

Багато компаній вже давно зрозуміли, наскільки важлива згуртованість колективу, тому приділяють особливу увагу розвитку командного духу. Корпоратив - це кращий засіб для згуртування співробітників і їх мотивації. У неформальній обстановці колектив не тільки відпочине від щоденної рутинної роботи, але і відкриється зовсім з іншого боку. Провести таку веселу зустріч ми пропонуємо вам в просторому залі. Крім того, у вашому розпорядженні відмінна кухня і цілий спектр послуг, які зроблять ваше свято незабутнім.

ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ

Якщо ви організуєте презентацію або важливу нараду, в якій братимуть участь гості з інших міст і країн, у вашому розпорядженні до 140 місць в шикарних апартаментах. Ще однією перевагою проведення важливих зустрічей в нашому готелі є вихід до моря. Вдалині від метушні міста, ви і ваші колеги зможете повністю розслабитися, насолоджуючись шумом прибою.

Організувати корпоратив для великої компанії або маленького відділу - тепер не проблема. Приємний інтерєр, зручні меблі, висока швидкість зєднання з Інтернетом і потужні компютери - все це дозволить вам працювати з комфортом і відпочивати із задоволенням. Проводити семінари, майстер-класи, тренінги та конференції в Vele-rosse ви зможете на найвищому рівні.

Усі статті
Інші статті за темами

Поведінка в ресторані: як вести себе за столом?

ЯК ВАРТО СЕБЕ ВЕСТИ ЗА СТОЛОМ У РЕСТОРАНІ? Щоб зробити похід в ресторан безпроблемним і приємним заняттям потрібно дотримуватися правил етикету. Правила пристойності в ресторані не сильно відрізняються від загальних норм поведінки за столом. Істотні відмінності полягають в особливостях обстановки - домашній стіл на власній кухні і зал ресторану ві...

...

Який повинен бути конференц зал

Проведення конференцій, семінарів, тренінгів стало звичайною практикою в сфері освіти і сучасного бізнесу. Це дозволяє донести ключову інформацію до великої кількості учасників, залучаючи останніх у загальне обговорення. Відповідно, місце проведення подібного заходу повинно відповідати певним вимогам. Більш того, сучасний конференц зал - це не про...

https://www.high-endrolex.com/41